Merker

Kjente merkevarer til gode priser

Vi fører sko fra kjente merkevarer til gode priser. Vi er kjent for å ha godt utvalg av kvalitetssko til både dame og herre.

Panama Jack

Panama jack er et spansk merke av meget høy kvalitet til både damer og herrer. Merket startet opp i 1989 og er med tiden blitt et stort merke på verdensbasis.

Ecco

Ecco er det overlegent største merket i Norge og det har det vært i godt over 20 år. Dette fordi de er meget sterke når det kommer til komfort.

Dr.Martens

1.april 1960 startet eventyret med Dr.Martens. Populariteten til disse ikoniske skoene har gått opp og ned i 60 år, men de har aldri forsvunnet helt.

Rieker

Rieker er ekstremt dyktige på design, pris og kvalitet. De er også kjent for sine myke antistress-såler som gir god støtte og støtdemping.

Timberland

Amerikanske Timberland er kjent for å lage slitesterke og tøffe sko. Garver skinnet sitt mest mulig miljøvennlig.

Gaitline

Med Gaitline skoen kom han opp med en såleteknologi som “tvinger” foten til et nøytralt nedtråkk, uansett om du over- eller -underpronerer.

Kastel

Kastel er et norsk sneaker merke som ble startet opp i 2011. De lager sinnsykt gode sneakers som er perfekte til nordiske forhold, både sommer som vinter.

Birkenstock

Disse sandalene har har nådd sin høye popularitet fordi de lages i meget høy kvalitet og på grunn av den suverene komforten som ligger i sålene.

Skechers

​Skechers er de knallfine og sporty skoene som har tatt verden med storm. Kjent for sin ekstremt lette vekt og myke såle som gir fantastisk støtdemping.

Lloyds

Hos Lloyds kommer håndverk, første klasses materialer, fremragende passform og lekkert design i første rekke.

Joya

Joya er skoene som er perfekt for føtter som går mye på hardt underlag. De myke sålene gir meget god demping for knær, hofter og skuldre.

Bubetti

Bubetti er de flotte italienske skoene som produseres på en liten fabrikk i Firenze. De lager tidløse og klassiske modeller i høyeste kvalitet.

Duckfeet

Danske Duckfeet er mest kjent for sin kule design og meget gode kvalitet.

Cashott

Ca’shott er et Dansk merke som har full fokus på at plaggene skal ha GOD kvalitet. Alt de lager av sko, er produsert i Spania og Portugal.

Sata

Sata er et Finsk skomerke som har spesialisert seg på skikkelig vintersko til nordiske føtter.

Pomar

Pomar er kjent for lage skikkelig vinterfottøy for nordiske forhold. Yttersålene er noe av det beste du får på glatt føre, skal du ha bedre må du ha brodder.