Produktnummer 11822006 Herre Kategori , , Merke

1460 Dr.Martens Herre

kr 1798 kr 1598

1460 er en av de første Dr. Martens støvlene. Er den modellen som har vært med lengst i Dr. Martens familien. En støvel som er elsket av Dr. Martens fans over hele verden.

Nullstill
Produktdetaljer

Beskrivelse

Produktdetaljer

Art: 11822006
Farge: Sort
Materiale: Kraftig skinn
Såle: Støtdempende EVA-såle
For: Skinn og stoff
Lukking: Snøring

OBS: Dr.martens er litt trange over vristen, men vi har heldigvis blokkemaskiner.
Vi kan mao. lage skoene større på høyde og bredde

Skopleie

Vask skoene med en fuktig klut, la skoene blir tørre før du sprayer med impregnering. Lurt å spraye skoene før første gangs bruk.

Merke

Dr. Martens

1.4.60 eller 1ste april 1960 startet eventyret med Dr.Martens. 1460 var også navnet på den første modellen og heter også det den dag idag. De revolusjonerte skotrenden med sine slitesterke luftsåler og ble varmt omfavnet av både postmenn, politi og fabrikkarbeidere. Fra 1970-tallet ble Dr.Martens-støvler mote blant musikere, skinheads og pønkere. Populariteten til disse ikoniske skoene har gått opp og ned i 60 år, men de har aldri forsvunnet helt. Dette fordi de lager meget sterke og behagelige sko, som kan brukes av folk i alle aldre til allslags bruk. I det siste har de også startet med løse innleggsåler, dette gjør at man kan putte sine egne såler i skoene, som igjen gjør de enda bedre til akkurat din fot.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “1460 Dr.Martens Herre”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte produkter