Om ramona

Din lokale skobutikk siden 1928

Ramona skosalon er en 3. generasjons skobutikk, som ligger på samme sted som da vi åpnet dørene for første gang. Skobutikken ble startet opp i 1928 av Eugene Larsen.

Historien om Ramona Skosalon

Ramona skosalon er en 3. generasjons skobutikk, som ligger på samme sted som da vi åpnet dørene for første gang. Skobutikken ble startet opp i 1928 av Eugene Larsen. Favoritt-låta var «Ramona, ingen kvinne er som deg” så da måtte selvfølgelig butikken hete Ramona skosalon.

Skobutikken sleit greit det første årene (de harde 30-åra) Eugen måtte selge varer for under innkjøpspris for å ha litt mynt i lomma. Nedbetaling på sko til 19,- kr. var heller ikke uvanlig. Når økonomien i Norge tok seg opp igjen, hadde Ramona bygd seg opp en lojal kundekrets som kom tilbake gang på gang.

I dag drives butikken av Petter og Martin, sønn og sønnesønn av høvdingen sjøl.

Vi har alltid vært en frittstående butikk uten kjedetilknytning og er det fortsatt. Vi prøver å strekke oss litt lenger for å ha fornøyde kunder, da kommer de som oftest tilbake og det er alfa omega for en liten butikk som oss.

Skobutikken som har skodd byens beboere siden 1928

Hjertelig velkommen til skobutikken som har skodd byens beboere siden 1928. Vi er kjent for å ha godt utvalg av kvalitetssko til både dame og herre. Her treffer du på folk med lang fartstid i skobransjen som vet hva dem selger.