Vedlikehold

Stalltips til god skohelse

Vi har rådene og produktene som gjør at skoene dine vil holde seg lengre. Bra for skoene, bra for lommeboka, bra for beina og bra for planeten.​ Kontakt oss gjerne for flere tips og anbefaling til produkter.

Del innlegg
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Hvordan ha skoene lengst mulig?

I første omgang er lurt å ha mer enn et par dagligsko. Her er det mange som lett går i fella å bruker “favoritt-skoene” hver dag. Dette er dårlig nytt for skoene, fordi alle sko trenger hvile/tørketid. Når skoene kun får hvile/tørke noen få timer, blir de sjeldent 100% tørre. Dvs. at skoene alltid er litt fuktige. Dette gir perfekte forhold for sopp, som igjen fører til lukt og at skoene går istykker mye fortere. Så hvis du er en av dem som har “ett” par sko, og bare har de et års tid.

Prøv å skaff deg et ekstra par favoritt-sko, og du vil ha skoene 5 ganger lenger.

Bra for skoene, bra for lommeboka, bra for beina og bra for planeten.

Hvis man vil ha skoene sine lengst mulig, er det veldig lurt med innleggsåler.

Disse vil spare skoene for mye slitasje og fukt, samtidig som man kan bytte de ut istedenfor å kjøpe nye sko altfor ofte. Innleggsåler kommer også i mange varianter, slik at du kan få såler som passer best mulig til din fot. Da blir både ryggen og skoene kjempeglade.

Vi fører et stort utvalg av forskjellige såler, finner vi ikke noe du kan bruke kan vi bestille til deg.

Fuktabsorberende puter fra 2GO er også nydelig ha til illeluktende sko. Disse putter man inn i skoene når de ikke er i bruk, så suger de til seg fukt og forhindrer lukt.